Røde vine TEST

 • Villa Ceasar 150,-

  Denne vin er inspireret af den passionerede kærlighed som Caesar følte for sin første kærlighed Cornelia Sinnae - symboliseret ved mosaikken som er fundet i byen Laudun. Det er den samme passion som har inspireret vinmagerne i skabelsen af denne Cuvée, som er skabt til at tilfredstille de mest krævende ganer.
  Gardiner med tæt blålige refleksioner. Duft af raffineret kirsebærskal, grafit, lakrids og pæon. Smagen er frisk, struktureret og harmonisk som figen, kirsebær, viol og vanille med lang uendelig eftersmag.
  Lagret på fad i 12 måneder

 • Le Dolia 125,- 50%Syrah*50%Grenache

  Håndplukket *
  Intens rubinrød i glasset
  Duft af røde frugter, krydret nød, peber, enebær
  Smag af krydderier, fed og intens, fuld aroma med snert af lakrids
  Eftersmag, længe og intens og let fedme, velvære.
  15% vol.Holder fint i 5 år.
  Og så: "Der er mere mellem himmel og jord

 • Enfant Terrible

  Enfant Terrible - "smertensbarn" er udtryk for den oprørske ånd i en ny bølge af passionerede vine fra Rhônedalen. Druerne får lov at sidde, man holder vejret og høster først i allersidste øjeblik og opnår dermed den perfekte modenhed

 • Æko

  Aqua Vitae / Terra vitae = Livets vand fra Livets jord
  VinAvisen.dk: Denne rødvin er god. Den er rigtig god. Den hænger vældig flot i munden med sin bløde, runde frugt og fine krydderi - peber, lakrids og urterne fra Rhônedalens bakker.

  Det økologiske dyrkede areal består af ler, natur- og kalksten og er særlig udsat for nordenvinden Mistrals hærgen gennem Rhônedalen.
  Lys rubinrød farve med smukke lilla gardiner. Duften er aromatisk med noter af friske druer og lakrids. Smagen er forunderlig med blød let krydret aromatisk tilgang og dejlig eftersmag.
  God til bl.a. lam, vildt, gryde- og karryretter.
  Druer: 70% Grenache 30% Syrah
  Belønnet med: Guld Gilbert et Gaillard

 • Camp Romain

  muk granatrød farve med lette gardiner. Duften er aromatisk krydret af røde bær. Smagen harmonisk med fløjsagtige tanniner med en krydret finish. God til lam, grillede retter og sommer salater. Druer: Cépage Grenache Noir, Syrah, Carignan, Cinsault.

 • Laplagnol CDR

  Côtes du Rhône. AOC Grenache, Syra og Cinsault druer. Smuk kirsebær-farve med flotte gardiner. Op til 12 mdr. fadlagring giver en skøn og elegant eftersmag med afrundet tannin og fin nuance af lakrids. Rhônevin når det er bedst. Nyd den ved 17-18 grader. Træk op et par timer før servering. Holder fint i 5 år